Max Verstappens reaktion på öppningsceremonin för Las Vegas GP blir viral

Foto: Max Verstappen / Shutterstock

Las Vegas Grand Prix öppnades med en speciell ceremoni, men inte alla förare var intresserade av den.

Las Vegas är känt för både glitter och glamour. Därför präglades också Las Vegas Grand Prix öppningsceremoni av detta. Detta var något som Max Verstappen definitivt inte var fan av.

Det är första gången på mer än 40 år som Formel 1 arrangeras i Las Vegas. Därför har ingen av förarna tidigare erfarenhet av den 6,2 kilometer långa banan.

I Formel 1 är det dock inte bara själva loppet som är i fokus. De har också försökt skapa en show och en massa aktiviteter runt banan. Det var också därför en speciell öppningsceremoni planerades, som ägde rum på onsdagskvällen.

Här lyftes alla 20 förare upp på sina egna podier, varefter de introducerades för åskådarna. Som man kan se i videon nedan var Verstappen inte så entusiastisk när hans namn nämndes.

Resten av ceremonin påminde mer om en konsert, där det australiska popikonen Kylie Minogue framförde några av sina största hits. Även om Verstappen inte var fan, njöt de andra förarna av den speciella ceremonin.

”Det är fantastiskt att vara här. Det är spännande. Det är en så otrolig plats med så många ljus, fantastisk energi och ett stort surr,” sa Hamilton enligt Sportbible.

Men Verstappen hade en helt annan syn på det, då han definitivt inte gillade ceremonin.

”De vill fortfarande tjäna pengar. Oavsett om jag gillar det eller inte,” sa han enligt BBC.

”Men jag tänker inte heller ljuga om det. Jag uttrycker min åsikt i positiva och negativa saker. Sådan är jag bara.”

”Vissa människor gillar att visa lite mer. Jag gillar det inte alls. Jag har bara vuxit upp med att fokusera på prestationssidan av saker. Jag gillar att vara i Vegas, men inte så mycket för racing.”

lördag 18. november 2023

fredag 17. november 2023